En Manyak Eren Fan...!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Manyak Eren Fan...!!!

[b]en_dadlu-eren_bkc-sitesi@hotmail.com bradan bize ulaşabilirsiniz[/b]

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

hangi fıkra daha komik

2 posters
YazarMesaj
mesut acar
xXxmaniaq £renjixXx
xXxmaniaq £renjixXx

hangi fıkra daha komik Empty
MesajKonu: hangi fıkra daha komik   hangi fıkra daha komik Icon_minitimeC.tesi Ağus. 23, 2008 2:12 pm

karpuz
adamın biri birgün karpuz taşıma yarışına girer adamın biri ben 5 tane karpuz taşırım demiş orada birisi çıkmış bende 8 tane taşırım demiş başla birisi daha çıkmış bende 10 tane taşırım demiş kimse inanmamış, adam gercekten 10 taneyi taşımış aradan ufak tefek birisi daha çıkmış ben 14 tane taşırım demiş herkez şaşırmış nasıl olur ama yapamazsın demiş izleyin demiş ikitane sol eline ikitane sag eline almış herkez demişşş eee başka şimdi ben aleti kaldıracam inmeden 10taneyi alan arkadaşı oturtun demiş Smile
meryem ana
Bir gün Temel askere gitmiş.Askerde uçma dersi veriliyormuş.Komutanı Temele uçaktan atladığında ilk olarak birinci, ikinci olarak ikinci ipi çek o zamanda paraşüt açılmassa Meryemanaya dua et demiş.Temel Komutanıyla beraber atlamış.Komutanının paraşütü hemen açılmış ama Temel birinci ipi çekmiş paraşüt açılmamış,ikinci ipi çekmiş yine açılmamış daha sonra Temel Komutanına ' Komutanım o karinin adı neydi' demiş.
tilki
Tilki, bir gün başı­nı alır, gezmeye çı­ kar. Köyün mey­ danına varır. Bir duvara çıkar, çev­ reyi seyre dalar. Oradan geçen köy muhtarı şaşırır: — Aaa, bir tilki!.. Köyün hocası camiye giderken duvardaki tilkiyi gö- rür: — Aaa, tilkiye bak!.. Bakkal da oradan geçerken bağırır: — Hay Allah bir tilki!.. Kahvedekiler merak edip dışarı çıkarlar. Onlar da tilkiyi görünce şaşırırlar: Tilkiyi gördünüz mü? Vallahi bir tilki bu!.. Kalabalık çoğalıp sesler uğultuya dönüşünce tilki or­ mana kaçar. Dişi tilkiye: — Bugün öğle vakti köye indim. Orada herkes benitanıyor, ben hiçbirini tanımıyorum...
eren-koliq-cansu
S.Moderatör
S.Moderatör
eren-koliq-cansu

hangi fıkra daha komik Empty
MesajKonu: Geri: hangi fıkra daha komik   hangi fıkra daha komik Icon_minitimePaz Ağus. 24, 2008 5:30 pm

çook komikmiş sal Very Happy Very Happy Very Happy

hangi fıkra daha komik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Komik ResimLeR :D